Top
Onze Service

Waar wij voor staan bij Carnavalsmedaille.nl


Helaas zijn we genoodzaakt om alleen bestellingen in behandeling te nemen met een minimaal orderbedrag van € 10,00 (exclusief verzendkosten). Indien u toch enkele medailles nodig hebt kunt u kiezen voor de spoedservice. Hierdoor betaalt u een toeslag om de kleine order te verwerken en kunt u alsnog bestellen.

- Bestellen zonder account aan te maken.
Op onze website heeft u alle vrijheid om gewoon rond te winkelen zonder een account aan te maken. U kunt vrijblijvend produkten in uw mandje plaatsen en verwijderen. Nadat u uw keuze hebt gemaakt ziet u in uw mandje het subtotaal van uw bestelling (exclusief uw verzend- en spoedkosten) en kunt u hierna in 4 stappen uw bestelling definitief plaatsen. U ziet het! Wij zijn transparant in het tonen van alle prijzen zodat u meteen weet waar u aan toe bent.
 

- Snelle Levertijd indien nodig
Wij vragen tijdens het bestellen uw uiterlijke afleverdatum in te vullen. Indien wij door onvoorziene omstandigheden toch uw bestelling niet binnen deze gestelde termijn kunnen uitleveren, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

- Spoedlevering binnen 2-4 werkdagen
Wij houden een minimale levertijd van 8-10 werkdagen aan in onze planning. Wil jij je bestelling sneller ontvangen? Dan kan dat met een kleine bijdrage. Deze bijdrage wordt in stappen berekent van € 2,50, € 5,00 en € 10,00, aan de hand van jouw gestelde deadline. De snelste levering kan binnen 2-4 werkdagen aangegeven worden. Kies je voor één van de snellere leveringen? Dan krijg je voorrang in onze planning en wordt je bestelling uitgeleverd op jouw gevraagde afleverdatum. Geef je geen specifieke datum mee voor aflevering? Dan ontvang jij je bestelling tussen 8 en 10 werkdagen (werkdagen tellen van maandag t/m vrijdag). 
Wil je deze spoedservice aangeven voor je bestelling? Dan kun je dit aangeven bij het eind van je bestelling in het winkelmandje.
Indien wij door onvoorziene omstandigheden toch je bestelling niet binnen deze gestelde termijn kunnen uitleveren, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
 

- Scherpe prijzen, geen verborgen kosten
Al onze prijzen zijn zeer scherp te noemen. De genoemde prijs bij een artikel is de complete prijs en niets meer! Inclusief BTW, inclusief uw persoonlijke tekst, inclusief een afbeelding uit onze carnavalsafbeeldingen, inclusief uw halslint en montage van uw medaille(s) of onderscheiding(en). Wij rekenen dus geen toeslag voor uw tekst (aan de voorzijde) of uw halslint. Deze ontvangt u gratis bij uw medaille, onderscheiding of trofee.

- Al onze prijzen zijn ALTIJD inclusief BTW
Zoals eerder gezegd; wij hebben geen verborgen kosten, geen verrassingen. Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.
 

- Gratis uw persoonlijke tekst en gratis halslint
Op onze gehele collectie kunt u gratis uw persoonlijke tekst toevoegen aan uw artikel(en). Deze tekst plaatsen wij geheel gratis aan de voorzijde van het artikel.
Op alle medailles wordt uw persoonlijke tekst gratis aan de voorzijde aangebracht. Wilt u nog meer tekst kwijt dan kan dit bij een medaille of onderscheiding ook aan de achterzijde. Hiervoor vragen wij een kleine toeslag van € 0,26 per stuk. De tekst aan de achterzijde wordt door middel van een transparante sticker met zwarte tekst aangebracht.
Tevens kunt u gratis uit een halslint kiezen die wij aan uw medaille of onderscheiding monteren. U kunt uit maximaal 23 kleuren of kleurcombinaties kiezen.

- Gemonteerd geleverd, klaar om uit te reiken!
Uiteraard monteren wij uw artikelen compleet en klaar om uit te reiken! Niks zelf afbeeldingen plakken of halslinten aanklikken. Bij ons zijn al onze artikelen gebruiksklaar!

- Zelf uw medailles/onderscheiding monteren? Wij geven u dan een leuke KORTING!
Bent u een klein beetje handig? U kunt dan namelijk zelf gemakkelijk de zelfklevende afbeeldingen plakken in de medailles/onderscheidingen en de halslinten aanklikken. Onze afbeeldingen zijn zelfklevend dus er komt geen lijm aan te pas. De halslinten hebben een muskatonhaakje dat makkelijk uw medaille/onderscheiding aanklikt en afsluit.
Als u het aandurft ontvangt u een leuke korting op de stuksprijs van de medaille! Dat kan oplopen tot in de tientjes! Hier leest u meer over HOE U DIT KUNT AANPAKKEN!
 

- Gratis keuze uit 35 standaard carnavalsafbeeldingen!
Wij bieden u gratis een keuze uit 35 verschillende carnavalsafbeeldingen om uw medaille of onderscheiding mooi aan te kleden. Hieronder ziet u de keuze van de gratis afbeeldingen:

Onze gratis carnavalsafbeeldingen om uit te kiezen!

 

- Uw betrouwbare adres sinds 1975!
Wij bestaan al sinds 1975 en hebben dus inmiddels genoeg ervaring opgedaan om u een optimale service te verlenen!