Top
Verzending

Bezorgen of afhalen?


Verzenden van uw bestelling

Wij verpakken uw bestelling met de allergrootste zorg en bezorgen uw bestelling via PostNL binnen Nederland en België en een selectie van Europese landen.
Tijdens het verpakken van uw bestelling gebruiken wij zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen.

Wanneer wij uw bestelling verzenden ontvangt u van ons een e-mailbericht met een track&trace nummer om uw pakket te kunnen volgen. In de meeste gevallen wordt uw pakket of envelop (naar een adres binnen Nederland) de volgende dag bij u aangeboden. Verzending binnen Europa duurt gemiddeld tussen de 1 en 6 dagen, afhankelijk van de bestemming.

Wij hanteren de volgende vaste verzendtarieven per bestemming:
  • - Nederland: vanaf 2,95 tot maximaal € 5,95 (bestelling boven € 149,00 gratis bezorgd) 
  • - België en Duitsland:  € 5,95 (bestelling boven € 149,00 gratis bezorgd) 
  • - Frankrijk, Luxemburg en Polen: € 11,95
  • - Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Italië, Oostenrijk en Spanje: € 19,95

Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u een keuze maken uit de beschikbare bestemmingen en de webshop berekend automatisch uw verzendkosten.

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling op de juiste tijd en datum bij PostNL aan te bieden en op het juiste adres te laten bezorgen. Wij zijn echter na verzending van uw pakket niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het afleveren van de bestelling indien deze met vertraging arriveert. Zodra het pakket bij ons vertrekt hebben wij geen grip of invloed meer in de verwerking van uw pakket.  

Wij houden uw aangegeven levertijd aan die u meegeeft met uw bestelling. Wij houden een minimale levertijd van 8 werkdagen aan in onze planning. Wilt u uw bestelling binnen 5-7 werkdagen ontvangen, dan vragen wij daar een bijdrage voor van € 2,50. Wij plannen uw order dan in tussen alle lopende orders.

Wilt u het binnen 4 werkdagen geleverd hebben, dan kunt u aan het eind van uw bestelling kiezen voor onze spoedservice. Deze spoedservice kost € 7,50 extra maar u krijgt dan voorrang in onze planning en wordt uw bestelling gegarandeerd uitgeleverd binnen 4 werkdagen. Eventueel kunt u nog in het opmerkingen vakje uw wensen aangeven.. Dan houden wij daar (indien mogelijk) graag rekening mee.