Top
Verzending

Verzending van uw bestelling


Helaas zijn we genoodzaakt om alleen bestellingen in behandeling te nemen met een minimaal orderbedrag van € 10,00 (exclusief verzendkosten). Indien u toch enkele medailles nodig hebt kunt u kiezen voor de spoedservice. Hierdoor betaalt u een toeslag om de kleine order te verwerken en kunt u alsnog bestellen.


Wij verpakken uw bestelling met de allergrootste zorg en bezorgen uw bestelling via PostNL binnen Nederland en België en een selectie van Europese landen.
Tijdens het verpakken van uw bestelling gebruiken wij zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen.

Wanneer wij uw bestelling verzenden ontvangt u van ons een e-mailbericht met een track&trace nummer om uw pakket te kunnen volgen. In de meeste gevallen wordt uw pakket of envelop (naar een adres binnen Nederland) de volgende dag bij u aangeboden. Verzending binnen Europa duurt gemiddeld tussen de 1 en 6 dagen, afhankelijk van de bestemming.

Wij hanteren de volgende vaste verzendtarieven per bestemming:

  • - Nederland: vanaf 3,95 tot maximaal € 5,95 (bestelling boven € 149,00 gratis bezorgd) 
  • - België en Duitsland:  € 5,95 (bestelling boven € 149,00 gratis bezorgd) 
  • - Frankrijk, Luxemburg en Polen: € 11,95
  • - Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Italië, Oostenrijk en Spanje: € 19,95

Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u een keuze maken uit de beschikbare bestemmingen en de webshop berekend automatisch uw verzendkosten.

Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling op de juiste tijd en datum bij PostNL aan te bieden en op het juiste adres te laten bezorgen. Wij zijn echter na verzending van uw pakket niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het afleveren van de bestelling indien deze met vertraging arriveert. Zodra het pakket bij ons vertrekt hebben wij geen grip of invloed meer in de verwerking van uw pakket.  

Wij houden een minimale levertijd van 8-10 werkdagen aan in onze planning. Wil jij je bestelling sneller ontvangen? Dan kan dat met een kleine bijdrage. Deze bijdrage wordt in stappen berekent van € 2,50, € 5,00 en € 10,00, aan de hand van jouw gestelde deadline. De snelste levering kan binnen 2-4 werkdagen aangegeven worden. Kies je voor één van de snellere leveringen? Dan krijg je voorrang in onze planning en wordt je bestelling uitgeleverd op jouw gevraagde afleverdatum. Geef je geen specifieke datum mee voor aflevering? Dan ontvang jij je bestelling tussen 8 en 10 werkdagen (werkdagen tellen van maandag t/m vrijdag). 
Wil je deze spoedservice aangeven voor je bestelling? Dan kun je dit aangeven bij het eind van je bestelling in het winkelmandje.
Indien wij door onvoorziene omstandigheden toch je bestelling niet binnen deze gestelde termijn kunnen uitleveren, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog wensen/aanwijzingen betreffende je afbeelding of tekst? In het mandje vind je ook een opmerkingen vakje waar je je wensen mee kan geven. Dan houden wij daar graag rekening mee.