Top
Veilig betalen

Veilig betalen bij Carnavalsmedaille.nl


Bent u klaar met winkelen? Klik dan op de knop Betalen. U vult eerst uw adresgegevens in die op het factuur dienen te worden vermeldt. U kunt een apart afleveradres invoeren om bijvoorbeeld uw bestelling op uw werk te ontvangen terwijl het factuuradres op uw naam staat. Indien u geen alternatief afleveradres invult blijven uw factuuradres en afleveradres hetzelfde.

Om te kunnen afrekenen en te bestellen bent u niet verplicht om een account aan te maken. Het aanmaken van een account heeft natuurlijk wel voordelen. Zo kunt u uw bestelling makkelijk volgen en blijven uw bestellingen en gegevens bewaard voor een volgende keer.

Betalen kunt u op diversen manieren:


De meest gekozen betaalmethode van Nederland... Betalen met iDeal is simpel, snel, volkomen veilig en GRATIS. Nadat u voor iDeal heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van uw bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt daarna een bevestiging van uw bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heeft u dan inmiddels ook al binnen.
Alle grote Nederlandse banken worden ondersteunt.

Betalen met Bancontact Mister Cash, Belfius, Sofort of KBC is simpel, snel, volkomen veilig en GRATIS. Nadat u voor één van de betaalmogelijkheden heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van uw bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt daarna een bevestiging van uw bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heeft u dan inmiddels ook al binnen.
Ondersteunde banken waarmee makkelijk met Bancontact Mister cash betaald kan worden zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.


(+ 3,5% creditcardkosten)

Met het betalingssysteem PayPal kunt u veilig betalen met verschillende credit cards. Indien u een PayPal account heeft, kunt u ook afrekenen met uw PayPal balans. U bent niet verplicht een PayPal account aan te maken om uw betaling af te ronden! Helaas zijn wij genoodzaakt een kleine toeslag van 3,5% per transactie/bestelling te berekenen wanneer u voor een betaling per creditcard kiest. 

- Vooruitbetaling per bank
U kunt na het plaatsen van uw bestelling het totaalbedrag overmaken op één van onze bankrekeningen:

  • ING Bank: 69.34.29.755 t.n.v. Terra-Cotta Sportprijzen
    (IBAN: NL80 INGB 0693 4297 55    BIC/SWIFT: INGBNL2A)
  • ING Bank (voormalige Postbank): 3456100 t.n.v. Sportprijzencentrum Terra Cotta
    (IBAN: NL34 INGB 0003 456 100   BIC/SWIFT: INGBNL2A)