Top
Veilig betalen

Veilig betalen bij Carnavalsmedaille.nl


Bent u klaar met winkelen? Klik dan op de knop Betalen. U vult eerst uw adresgegevens in die op het factuur dienen te worden vermeldt. U kunt een apart afleveradres invoeren om bijvoorbeeld uw bestelling op uw werk te ontvangen terwijl het factuuradres op uw naam staat. Indien u geen alternatief afleveradres invult blijven uw factuuradres en afleveradres hetzelfde.

Om te kunnen afrekenen en te bestellen bent u niet verplicht om een account aan te maken. Het aanmaken van een account heeft natuurlijk wel voordelen. Zo kunt u uw bestelling makkelijk volgen en blijven uw bestellingen en gegevens bewaard voor een volgende keer.

Betalen kunt u op diversen manieren:

- Per iDeal:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt om te telebankieren met uw bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewendt bent.

- Credit Card of PayPal account
(+ 3,5% creditcardkosten)

Met het betalingssysteem PayPal kunt u veilig betalen met verschillende credit cards. Indien u een PayPal account heeft, kunt u ook afrekenen met uw PayPal balans. U bent niet verplicht een PayPal account aan te maken om uw betaling af te ronden! Helaas zijn wij genoodzaakt een kleine toeslag van 3,5% per transactie/bestelling te berekenen wanneer u voor een betaling per creditcard kiest. 

- Vooruitbetaling per bank
U kunt na het plaatsen van uw bestelling het totaalbedrag overmaken op één van onze bankrekeningen:

  • ING Bank: 69.34.29.755 t.n.v. Terra-Cotta Sportprijzen
    (IBAN: NL80 INGB 0693 4297 55    BIC/SWIFT: INGBNL2A)
  • ING Bank (voormalige Postbank): 3456100 t.n.v. Sportprijzencentrum Terra Cotta
    (IBAN: NL34 INGB 0003 456 100   BIC/SWIFT: INGBNL2A)
  • ING Bank Brussel België: 310-1604347-53 t.n.v. Terra-Cotta Sportprijzen
    (IBAN: BE53 3101 6043 4753   BIC: BBRUBEBB)

- Uw bestelling afhalen

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze afhaalbalie aan de Zijdepark 19 te Ouderkerk a/d IJssel. Onze afhaalbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u de keuze van afhalen selecteren. Onze webshop berekend op deze manier ook geen verzendkosten.
Zodra uw bestelling klaar is ontvangt u een afhaalbericht dat uw bestelling is klaargezet. U kunt dan (zonder afspraak) tijdens onze openingstijden uw bestelling afhalen wanneer het u schikt.Grotere kaart weergeven