Top
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Wat is de levertijd van jullie artikelen?

Wij hanteren een minimale levertijd van 8-10 werkdagen voordat wij je bestelling bij je thuis bezorgen. Wil je de bestelling binnen 5-7 werkdagen ontvangen, dan vragen wij daar een bijdrage voor van € 5,00. Wij plannen jouw bestelling dan in tussen alle lopende orders.

Wil je het binnen 4 werkdagen geleverd hebben, dan kun je ook kiezen voor onze spoedservice. Deze spoedservice kost € 10,00 extra maar je krijgt dan direct voorrang in onze planning en wordt jouw bestelling uitgeleverd binnen 4 werkdagen. Eventueel kun je nog in het opmerkingen vakje jouw wensen meegeven. Dan houden wij daar (indien mogelijk) graag rekening mee.

Het pakket wordt verzonden met een track&trace nummer zodat je vooraf kunt zien wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Worden mijn medailles gemonteerd met een halslint geleverd?
Ja, de medailles worden compleet gemonteerd met afbeelding en een halslint en zijn dus gebruiksklaar om uit te reiken. Wil je een leuke korting ontvangen? Het is op zich geen moeilijke klus om zelfklevende stickers in de medailles te plakken en de linten aan te haken. Wij geven namelijk een fikse korting van maar liefst 20 cent PER MEDAILLE als je de montage zelf doet. Hier lees je er het fijne van.
 
Ik wil geen tekst op mijn medaille, alleen een afbeelding. Hoe vul ik dat in?
U kunt in de velden waar uw boventekst en ondertekst gevraagd worden “geen tekst” invullen. Wij verwerken uw medailles dan alleen met een afbeelding. Dit geldt ook voor wanneer u een eigen logo hebt waar de tekst al in verwerkt zit en geen extra tekst nodig hebt.
 
Hoeveel tekst kunnen jullie kwijt op een medaille?
Wij kunnen maar een beperkte ruimte aan karakters kwijt op de kleine medailles in vergelijking met de grotere (70 en 90mm) medailles. Gelieve hier dus rekening mee te houden. 25 karakters per regel (onder of boven) is de gouden regel. Wanneer je meer dan 25 tekens invult wordt de tekst automatisch verkleind om het passend te maken rond de afbeelding. Een paar letters meer is geen probleem maar hoe meer tekst je erop wilt, des te kleiner het wordt gedrukt. 
 
Kan er ook tekst op de achterzijde van de medaille worden gezet?
Ja, er kan tegen een meerprijs van 25 cent, tekst op de achterzijde geplaatst worden met een transparante sticker met een diameter van 32mm. De bedrukking op deze transparante sticker is altijd in zwart.
 
Ik heb een logo of ontwerp gemaakt maar past dit op een medaille?
Veel van de aangeleverde logo’s en/of ontwerpen maken wij graag passend op de grote van de afbeeldingsruimte die beschikbaar is op de bestelde medaille. Wanneer je nog een ontwerp moet maken kun je de volgende maten in acht nemen:
 

  • Afbeelding in 25 mm
    • Je mag het ontwerp ‘aflopend’ van het formaat maken op 27mm.
    • Hou rekening met een maximale diameter van 23mm waarin de belangrijke gegevens mogen komen. Ga je dichter naar de rand dan kan het zijn dat de tekst(en) van de afbeelding aflopen.
  • Afbeelding in 50 mm
    • Je mag het ontwerp ‘aflopend’ van het formaat maken op 52mm.
    • Hou rekening met een maximale diameter van 47mm waarin de belangrijke gegevens mogen komen. Ga je dichter naar de rand dan kan het zijn dat de tekst(en) van de afbeelding aflopen.

Heb je nog vragen of twijfels over je logo dan kunt u uiteraard uw logo op voorhand toesturen om het te laten beoordelen: info@tcsr.nl
 
Uit welke kleuren(combinaties) halslinten mag ik kiezen?
Bij bijna elke medaille kan je kiezen uit vele verschillende kleuren halslint. Staat jouw kleurkeuze niet in het lijstje, maar je besteld meer dan 100 medailles? Dan kunnen we zien of we voor jou een uitzondering maken. Zet bij de opmerking tijdens het afrekenen welke kleurcombinatie je zoekt, zodat wij jouw wens eventueel kunnen inwilligen.  
 
Wat is de epoxylaag die over de afbeelding in de medaille zit?
carnavalsmedailles met een epoxy afbeeldingWij zijn uniek in de uitvoering van onze afbeeldingen! Door het aanbrengen van een 2 componenten epoxy krijgt je afbeelding een dusdanig ‘bol’ 3-dimensionaal en glanzend effect. Dit wordt ook wel 'doming' genoemd. 

Al onze afbeeldingen worden voorzien van deze epoxylaag en beschermt tegen krassen en/of beschadigen. De afbeeldingen zijn voorzien van een zelfklevende rug waardoor een snelle verwerking mogelijk is.
Al onze artikelen die voorzien worden van een afbeelding hebben zo’n epoxylaag. 
Hoe verzenden jullie mijn bestelling?
Wij verzenden (in de meeste gevallen) binnen Europa met PostNL en DPD-pakketdienst.

Uiteraard doen de Pakketdiensten hun uiterste best om je pakket met de uiterste zorg en snelheid bij je af te leveren. Je dient er ook rekening mee te houden dat wanneer jouw zending in handen is van PostNL wij geen grip of invloed meer hebben op jouw pakket.

Wanneer je je track&trace nummer van ons ontvangen hebt en deze geeft aan dat de levering al heeft plaatsgevonden, maar je meent dat dit incorrect is, kun je natuurlijk contact met ons opnemen om een onderzoek op te starten. Wij zullen er dan alles aan doen (wat binnen onze macht is) om de zending boven water te krijgen.