Top
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Wat is de levertijd van jullie artikelen?

Wij houden uw aangegeven levertijd aan die u meegeeft met uw bestelling. Wij houden een minimale levertijd van 8-10 werkdagen aan in onze planning. Wilt u uw bestelling binnen 5-7 werkdagen ontvangen, dan vragen wij daar een bijdrage voor van € 2,50. Wij plannen uw order dan in tussen alle lopende orders.

Wilt u het binnen 4 werkdagen geleverd hebben, dan kunt u aan het eind van uw bestelling kiezen voor onze spoedservice. Deze spoedservice kost € 7,50 extra maar u krijgt dan voorrang in onze planning en wordt uw bestelling gegarandeerd uitgeleverd binnen 4 werkdagen. Eventueel kunt u nog in het opmerkingen vakje uw wensen aangeven.. Dan houden wij daar (indien mogelijk) graag rekening mee.

Uw pakket wordt verzonden met een track&trace nummer zodat u vooraf kunt zien wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Worden mijn medailles gemonteerd met een halslint geleverd?
Ja, uw medailles worden compleet gemonteerd met afbeelding en een halslint en zijn dus gebruiksklaar om uit te reiken.
 
Ik wil geen tekst op mijn medaille, alleen een afbeelding. Hoe vul ik dat in?
U kunt in de velden waar uw boventekst en ondertekst gevraagd worden “geen tekst” invullen. Wij verwerken uw medailles dan alleen met een afbeelding. Dit geldt ook voor wanneer u een eigen logo hebt waar de tekst al in verwerkt zit en geen extra tekst nodig hebt.
 
Hoeveel tekst kunnen jullie kwijt op een medaille?
Wij kunnen maar een beperkte ruimte aan karakters kwijt op de kleine medailles in vergelijking met de grotere (70 en 90mm) medailles. Gelieve hier dus rekening mee te houden. 25 karakters per regel (onder of boven) is de gouden regel. Wanneer u meer dan 25 tekens invult wordt uw tekst automatisch verkleind om het passend te maken rond de afbeelding. Dus des te meer tekst, des te kleiner wordt de uitvoering. 
 
Kan er ook tekst op de achterzijde van de medaille worden gezet?
Ja, er kan tegen een meerprijs, tekst op de achterzijde geplaatst worden met een transparante sticker met een diameter van 32mm. De bedrukking op deze sticker is altijd in zwart, mag wisselen (bijvoorbeeld verschillende sportklassen of afstanden ) en kost € 0,25 per stuk.
 
Ik heb een logo of ontwerp gemaakt maar past dit op een medaille?
Veel van de aangeleverde logo’s en/of ontwerpen maken wij graag passend op de grote van de afbeeldingruimte die beschikbaar is op uw bestelde medaille. Wanneer u nog een ontwerp moet maken kunt u de volgende maten in acht nemen:
 

  • Afbeelding in 25 mm
    • U mag het ontwerp ‘aflopend’ van het formaat maken op 27mm.
    • Hou rekening met een maximale diameter van 23mm waarin uw belangrijke gegevens mogen komen. Gaat u dichter naar de rand dan kan het zijn dat uw tekst(en) van de afbeelding aflopen.
  • Afbeelding in 50 mm
    • U mag het ontwerp ‘aflopend’ van het formaat maken op 52mm.
    • Hou rekening met een maximale diameter van 47mm waarin uw belangrijke gegevens mogen komen. Gaat u dichter naar de rand dan kan het zijn dat uw tekst(en) van de afbeelding aflopen.

Heeft u nog vragen of twijfels over uw logo dan kunt u uiteraard uw logo op voorhand toesturen om het te laten beoordelen: info@tcsr.nl
 
Uit welke kleuren(combinaties) halslinten mag ik kiezen?
Bij elke medaille kan je kiezen uit vele verschillende kleuren halslint. Staat jouw kleurkeuze niet in het lijstje, maar je besteld meer dan 100 medailles? Dan kunnen we zien of we voor jou een uitzondering maken. Graag vernemen we van dan van je welke combinatie je zoekt zodat wij jouw wens eventueel kunnen inwilligen.  
 
Wat is de epoxylaag die over de afbeelding in de medaille zit?
carnavalsmedailles met een epoxy afbeelding Door het aanbrengen van een 2 componenten epoxy krijgt uw afbeelding een dusdanig ‘bol’ 3-dimensionaal en glanzend effect.

Al onze afbeeldingen worden voorzien van deze epoxylaag en beschermt tegen krassen en/of beschadigen. De afbeeldingen zijn voorzien van een zelfklevende rug waardoor een snelle verwerking mogelijk is.
Al onze artikelen die voorzien worden van een afbeelding hebben zo’n epoxylaag. Hoe verzenden jullie mijn bestelling?
Wij verzenden (in de meeste gevallen) binnen Europa met PostNL.

Uiteraard doen de Pakketdiensten hun uiterste best om uw pakket met de uiterste zorg en snelheid bij u af te leveren. U dient er ook rekening mee te houden dat wanneer uw zending in handen is van PostNL wij geen grip of invloed meer hebben op uw pakket.

Wanneer u uw track&trace nummer van ons ontvangen hebt en deze geeft aan dat de levering al heeft plaatsgevonden, maar u meent dat dit incorrect is kunt u natuurlijk contact met ons opnemen om een onderzoek op te starten. Wij zullen dan alles doen wat binnen onze macht is om uw zending boven water te krijgen.