Top
Retourneren

GRATIS retourneren bij Carnavalsmedaille.nl


Uiteraard zullen wij er alles aan doen om uw artikelen met een zo'n hoog mogelijke kwaliteit te fabriceren, maar waar mensenhanden werken worden ook fouten gemaakt. 
Voordat uw bestelling onze werkvloer verlaat heeft het diversen controlepunten doorlopen maar een foutje zit vaak in een klein hoekje en zijn zeker niet altijd te voorkomen.

Mocht er toch ondanks alles, iets niet goed zijn met uw geleverde artikel(en) dan willen wij daar zo snel mogelijk van op de hoogte worden gesteld, maar zeker binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. In samenspraak met u, zullen wij alles in het werk stellen om uw bestelling te herstellen, te vervangen of in het ergste geval te annuleren en te crediteren. Indien uw bestelling moet worden vervangen, aangepast of geheel geannuleerd kunt u uw geleverde artikelen gratis retourneren!

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op via:

Telefoonnummer: 06-199 55 422 (ma t/m vr. van 10.00 tot 14.00 uur of via WhatsApp!)
E-mailadres: of via het contactformulier hieronder.

Neem uw bestelnummer bij de hand of geef deze mee in uw e-mailbericht en leg zo goed mogelijk uit wat er aan uw bestelling schort. Wij nemen uw klacht altijd serieus en meteen in behandeling en zullen onze uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.
@