Top
AA0032L - Transparant label/sticker met uw tekst - doorsnede 32mm
  • AA0032L - Transparant label/sticker met uw tekst - doorsnede 32mm
0,25
per stuk incl. BTW

Transparant label/sticker met uw tekst - doorsnede 32mm


Bij meer dan 10 stuks kom je al in aanmerking voor onze speciale volumekorting! De webshop berekent automatisch de juiste volumeprijs. Zie verder op deze pagina onze kortingsstappen.


De tekst op de sticker wordt standaard in het zwart gedrukt. Op verzoek kunnen wij de tekst in een andere donkere kleur bedrukken. Je kunt dit aangeven bij het afrekenen in het opmerkingenvakje.

Op deze sticker met een doorsnede van ø32mm kunnen wij maar een beperkte aantal letters kwijt. Indien je veel tekst wil bedrukken zullen wij de tekst grote moeten aanpassen en maken we deze steeds kleiner totdat deze past. Een 'veilig' aantal letters is ongeveer 50-60 letters/tekens. 

Ook kunnen we je logo op de sticker drukken. Dit logo kunnen we alleen in ZWART drukken. We kunnen helaas geen full-colour logo verwerken omdat de inkten half-transparant zijn. Dit zou betekenen dat bijvoorbeeld grijstinten niet zichtbaar zijn op een zilverkleurige medaille en een geelkleur niet zichtbaar op een gouden medaille. Vandaar dat we het logo alleen in zwart (dus 1 kleur) kunnen drukken. Lever ook het logo daarom in één kleur aan. Dit geeft het beste resultaat.


Artikelnummer: AA0032L

1 of meer € 0,25 per stuk incl. BTW
10 of meer € 0,23 per stuk incl. BTW
25 of meer € 0,21 per stuk incl. BTW
50 of meer € 0,20 per stuk incl. BTW
100 of meer € 0,19 per stuk incl. BTW


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code