Top
GRATIS Afbeelding

- Keuze uit 35 GRATIS Carnavalsafbeeldingen!


Wij bieden u gratis een keuze uit 35 verschillende carnavalsafbeeldingen om uw medaille of onderscheiding mooi aan te kleden. Hieronder ziet u de keuze van de gratis afbeeldingen:

carnavalsmedailles met gratis afbeeldingen

Nieuw! Nu ook metalen afslagen!

De metalen afslagen worden aan de voorzijde van uw medailles gelijmd en aan de achterzijde van de medaille plaatsen we uw persoonlijke tekst op een transparant label (toeslag van € 0,25 per label)

NB. U kunt bij deze afslagen niet kiezen om uw medailles los te laten leveren, daar er lijm aan te pas komt, die helaas niet meegeleverd kan worden.


Geen gratis afbeelding maar een eigen foto/logo?


Wilt u een eigen logo/ontwerp op uw artikelen laten verwerken? GEEN PROBLEEM! Selecteer de optie "Ik wil graag een eigen logo/ontwerp aanleveren" tijdens het bestellen van uw artikel(en). Zo weten wij dat u uw artikelen niet met een gratis afbeelding wenst uit te voeren, maar met uw eigen logo of ontwerp. De logokosten zijn vanaf heden GRATIS. Uw aangeleverde logo/ontwerp blijft bij ons in het archief bewaard en is in de toekomst gratis te gebruiken op al onze artikelen binnen onze collectie. U kunt natuurlijk ook binnen uw vereniging anderen erop wijzen dat het logo bij ons al aanwezig is. Zo is het voor hun nog makkelijker om te bestellen! 

Vergeet vooral niet uw logo te mailen nadat u de webshop bevestiging hebt ontvangen! Helaas kunt u niet het logo meteen meesturen met uw bestelling online. U dient uw foto/logo/ontwerp na te mailen door uw webshop bevestiging (deze ontvangt u binnen enkele minuten ná het plaatsen van uw bestelling) te beantwoorden en uw logo 'los' als bijlage mee te sturen. U kunt de afbeelding niet plakken in het bericht. Daarmee maakt u de afbeelding onbruikbaar. Gewoon dus als losse bijlage of attachment meesturen. :)

Zo hebben wij in 1 klap uw logo/ontwerp inclusief de gegevens van uw bestelling en zijn onduidelijkheden hierover uitgesloten. U mag uiteraard meerdere documenten inzenden, zodat wij een keuze hebben in kwaliteit of bruikbaarheid van uw bestand.

Uw bestand(en) wordt door onze ontwerpafdeling zo spoedig mogelijk gecontroleerd. Indien de kwaliteit, formaat of aanlevering hiervan niet juist is, wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw bestelling wordt dan 'on hold' gezet totdat er een nieuw en correct logo/ontwerp is aangeleverd. Uiteraard kunt u dan ervoor kiezen om het logo/ontwerp ondanks bijvoorbeeld een slechte kwaliteit toch te gebruiken. Dit doet u dan voor geheel eigen risico en sluit Terra-Cotta Sportprijzencentrum zich uit voor vergoeding, vervanging of aanpassing van uw artikel.
Wanneer uw bestand niet toereikend is en u kunt geen beter logo/ontwerp aanbieden, kan u natuurlijk ook nog voor een gratis afbeelding kiezen. De berekende kosten worden dan uiteraard aangepast en aan u gecrediteerd.


Wilt u een eigen logo/ontwerp op uw artikelen laten verwerken? Lees hier meer over het aanleveren van een eigen logo/ontwerp